Znam da sam s jednom nogom u grobu: Slavna manekenka otkrila da se bori s opakom bolešću

Znam da sam s jednom nogom u grobu: Slavna manekenka otkrila da se bori s opakom bolešću

Slavna manekenka Linda Evangelista otkrila je da joj je prije pet godina dijagnosticiran rak dojke te da je imala dvostruku mastektomiju.

Kako je objasnila, rak joj je otkriven tijekom redovne kontrole 2018. godine, ali je tek sada progovorila o svemu.

„Rezultati nisu bili dobri, a zbog drugih zdravstvenih faktora, bez oklijevanja jer sam htela sve ostaviti iza sebe i ne baviti se time, sam se odlučila za obostranu mastektomiju. Mislila sam da sam dobro i da sam spremna za život. Rak dojke me neće ubiti“, rekla je za WSJ Magazine.

Međutim prošle godine je ponovo napipala kvržicu u grudima i, nažalost, ispostavilo se da sada ima rak u grudnom mišiću, prenosi Nova.rs.

„Rekla sam svom liječniku: ‘Iskopaj rupu u mojim grudima. Ne želim da izgleda lijepo. Želim da to iskopate. Želim vidjeti rupu u grudima kada završiš. Razumiješ li me? Neću da umrem zbog ovoga’“, rekla je manekenka.

Nakon toga, liječnici su joj rekli da su prognoze za njeno ozdravljenje dobre, ali ih je ona pitala zbog čega nisu odlične. Tada su joj rekli da se rak, kada se jednom vrati, uvijek može pojaviti iznova.

Manekenka je priznala i da ima užasne rezultate oncotype testa koji predviđa verojatnost povratka raka.

„Znam da sam jednom nogom u grobu, ali u potpunosti sam u slavljeničkom raspoloženju“, rekla je Evangelista za WSJ i dodala da je samo nekolicina ljudi znala za njenu borbu, prenosi n1.