Prisjelo mu parkiranje na Rivi: ‘Za dva sata naplatili su mi 119 eura, pogledajte ovaj prevarantski račun!‘

Prisjelo mu parkiranje na Rivi: ‘Za dva sata naplatili su mi 119 eura, pogledajte ovaj prevarantski račun!‘

Sporni račun izdan je u kunama i eurima. Splitska obala d.o.o., koja upravlja parkingom, priznala je pogrešku

želi komunicirati. Vjerujem da nisam jedini koji se našao u sličnim problemima – rekao je I. P. za Slobodnu Dalmaciju i priložio fotografiju spornog računa.

image

Ono što je pobudilo sumnju u računu kod građanina je to što je isti izdan u kunama i eurima. Splitska obala d.o.o., koja upravlja parkingom, priznala je pogrešku.

– Parking na Trgu Franje Tuđmana opremljen je samonaplatnom blagajnom koju održava i servisira Adriatic bb. d.o.o. Na vrhu računa uslijed pogreške u sustavu ostalo je kuna umjesto eura, što je ispravljeno. Na računu je vidljivo da je stranka uplatila cjelodnevnu kartu. Stranka je priložila i karticu ulaza na parking iz koje je vidljivo da je pogreškom pritisnula cjelodnevnu kartu. Razlog čekanja je nedopustiv i učinit ćemo sve da se ne ponovi. Od 2019. klijenti su imali dvije pritužbe ili zahtjeva za pomoć klijenta, uključujući ovu o kojoj šaljete upit – odgovorio je direktor Splitske obale, Marijan Ciprijan.

Tužno je da je čovjek morao kontaktirati Slobodnu Dalmaciju da bi riješio ovaj problem nakon skoro mjesec i pol dana. Pogreške se događaju, ali ignorancija gradske firme Splitska obala je nedopustiva.