Pjevač Gregoriev izvrijeđao je Jadranku Kosor: ‘Baš se*ete, vi ste ksenofobična budaletina’

Pjevač Gregoriev izvrijeđao je Jadranku Kosor: ‘Baš se*ete, vi ste ksenofobična budaletina’

Pjevača je očito razljutila objava bivše premijerke Jadranke Kosor o Crnoj Gori. Poručio joj je da je nebitna, a zatim napisao kako je Kosor ‘radioaktivna ksenofobična budaletina’. Ona mu je kratko uzvratila

Pjevač Vlado Georgiev na društvenim je mrežama imao štošta za reći bivšoj hrvatskoj premijerki, Jadranki Kosor.

– Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to? – najprije je napisala Kosor na Twitteru, a Georgiev joj se javio u komentarima., prenose 24sata

– Gospođo Kosor… Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane se*ete po Twitteru…jer baš se*ete, a baš ste nebitni… – napisao je.

Kosor ga je optužila da je bot i najavila da će ga blokirati, a on je nastavio.

– Zaključio bi ovu večer konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioaktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruka za laku noć: umjesto da šutite -vi se*ete. Ln – napisao je Vlado i iznenadio ovim potezom obožavatelje koji se pitaju je li uopće korisnički račun na Twitteru njegov.

– Jadno i nemoćno. A nevažno – napisala je.

Gregoriev je rođen u Dubrovniku, odrastao je u Herceg Novom, a od 1990-ih godina živi u Beogradu. Prije tri godine zabranjen mu je ulazak u Crnu Goru. U obrazloženju je tada stajalo da “to zahtijevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje sigurnosti ili javnog zdravlja”.

Godinu dana kasnije, nakon što je novi ministar unutarnjih poslova postao Sergej Sekulović, zabrana je ukinuta.