Lizzo na jahti pozirala u minijaturnom bikiniju

Lizzo na jahti pozirala u minijaturnom bikiniju

PJEVAČICA Lizzo pohvalila se fotografijama i snimkama s odmora. U badiću, ogrnuta šarenom lepršavom košuljom, pozirala je na jahti.

U jednoj od snimki otkriva košulju te pokazuje tijelo u bikiniju.

Čini se da Lizzo ne uznemiravaju optužbe za seksualno uznemiravanje s kojima se suočava od početka ljeta.

FOTO: INSTAGRAM

Optužbe za uznemiravanje

Tri bivše plesačice podnijele su nedavno tužbu protiv pop zvijezde zbog tvrdnji da je ta četverostruka dobitnica nagrade Grammy podvrgavala plesače seksualnom uznemiravanju i stvarala neprijateljsko radno okruženje.

Cure su optužile Lizzo, čije je pravo ime Melissa Viviane Jefferson, da je prekršila zakon jer nije spriječila ili ispravila neprijateljsko radno okruženje, seksualno uznemiravanje i vjersko uznemiravanje, kao i napad i diskriminaciju zbog invaliditeta. Jednu od njih navodno je posramljivala zbog njezine prevelike tjelesne težine. Lizzo, pak, kaže da plesačice lažu.

“Znam kakav je osjećaj biti svakodnevno sramoćen i apsolutno nikad ne bih kritizirala ili otpustila zaposlenicu zbog njezine težine. Povrijeđena sam, ali neću dopustiti da ovo zasjeni dobro djelo koje sam učinila u svijetu. Želim zahvaliti svima koji su mi pružili podršku kako bi me podigli u ovom teškom trenutku”, rekla je, između ostaloga, Lizzo.

Nakon toga se javilo još šest zaposlenica., prenosi index.hr