Na fotkama u badiću vidi se koliko se naša glumica promijenila od uloge u seriji ‘Ne daj se, Nina’

Na fotkama u badiću vidi se koliko se naša glumica promijenila od uloge u seriji ‘Ne daj se, Nina’

Lana, mnogima najpoznatija po ulozi u seriji ‘Ne daj se, Nina’ u kojoj je igrala glavnu ulogu neugledne Nine, danas izgleda potpuno drukčije. To se vidi i na fotkama koje objavljuje s odmora.

Glumica Lana Gojak Bajt trenutačno je na odmoru, a sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli fotografije s plaže. Lana, mnogima najpoznatija po ulozi u seriji ‘Ne daj se, Nina’ u kojoj je igrala glavnu ulogu neugledne Nine, danas izgleda potpuno drukčije. To se vidi i na fotkama koje objavljuje s odmora. Lana je pozirala na plaži u dvodijelnom badiću, a mnogi su se divili njenoj fit liniji koju je postigla trčanjem i promjenom odnosa prema hrani., piše večernji

Naime, kako je rekla jednom prilikom, ranije se znala izgladnjivati, pa je nakon toga u noćnim satima brstila hladnjak, a onda je pročitala mnogo knjiga i naučila kombinirati namirnice, te je otkrila koja joj hrana odgovara. U njenom životu se osim izgleda puno toga promijenilo nakon serije, a najvažnija joj je trenutačno uloga majke djevojčici Pini koju obožava.

FOTO: INSTAGRAM