Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: “Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je…”

Bojana Gregorić nakon 15 godina najavila veliki preokret u svom životu: “Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, no vrijeme je…”

Bojana Gregorić Vejzović s obitelji je napustila stan u kojem su živjeli 15 godina pa zasukala rukave i pokazala fanovima kako uređuje novi stan.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na svojim Instagram storijima pokazala je kako u novom domu gleta zidove, ali i čisti kuhinju., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Naime, prije nekoliko tjedana Bojana je obavijestila javnost kako se nakon 15 godina sa suprugom Enesom Vejzovićem i djecom seli u novi stan.

“Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti! No vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu, i dovodi životinjsko carstvo”, napisala je tada.

Sada je objavila video na kojem pere prozor u kuhinji, a on je toliko velik i visok da se glumica morala popeti na stolicu kako bi ga obrisala.

“Danas umjesto fitnessa”, napisala je na videu.

U kratkoj majici i suknji s volanom, te bosih nogu našalila se kako je to glamurozan život.

Pokazala je i kako gleta zidove što je posebno oduševilo njezine pratitelje.

Inače, Bojanu na Instagramu prati više od 115 tisuća pratitelja, koje redovito uveseljava objavama s putovanja, mora ili nekih drugih privatnih događanja.

Često objavljuje i fotografije sa suprugom Enesom Vejzovićem, s kojim je 17 godina u braku i ima sina Raula i kćer Zoe.