Video koji je rasplakao milijune: “Prišao mi je nabildani tip u teretani i rekao…”

Video koji je rasplakao milijune: “Prišao mi je nabildani tip u teretani i rekao…”

TIKTOKERICA pod nadimkom @steph5468 na toj je društvenoj mreži podijelila snimku u kojoj je prepričala situaciju iz teretane koja ju je toliko dirnula da se rasplakala.

Ispričala je da već dvije godine redovito ide u teretanu te da se tamo, kao plus size osoba, često bori sa svojim kompleksima zbog kojih se brine što drugi misle o njoj. Tome pridonose i povremeni ružni komentari s kojima se nosi. “Nedavno sam čula nekoliko mlađih muškaraca kako mi se smiju iza leđa i nazivaju me pogrdnim imenom”, objasnila je i prepričala događaj koji joj se dogodio na izlasku iz

Sličan scenarij očekivala je i kad joj je tog dana u teretani prišao nabildani tetovirani muškarac i obratio joj se s “hej”. “Pomislila sam – aha, evo ga, idemo opet. A on mi je rekao – viđam te tu svakog tjedna i samo sam ti htio reći da sam ponosan na tebe”, ispričala je tiktokerica u suzama.
“Uljepšao mi je dan”
“Nemate pojma koliko ljudima poput mene znači takvo nešto. On to nije morao reći, ali je odlučio uljepšati mi dan. Zaista sam zahvalna na takvim ljudima”, rekla je tiktokerica kroz suze. Snimka je pregledana preko 12 milijuna puta i lajkana milijun i pol puta.
“Ljudi nemaju pojma koliki utjecaj može imati samo jedna osoba”, “Ovo me rasplakalo”, “Nitko ne zna borbe drugih, zato uvijek treba biti ljubazan prema svima”, pisali su ostali korisnici TikToka., prenos index.hr