Ivana Knoll napadnuta na odmoru u Grčkoj: ‘Njezin partner me gledao…’

Ivana Knoll napadnuta na odmoru u Grčkoj: ‘Njezin partner me gledao…’

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll doživjela je neugodno iskustvo na odmoru u Grčkoj kada ju je žena napala u jednom baru.

Razlog tome je, kako kaže, ni manje ni više nego činjenica da je partner dotične odmjeravao našu navijačicu. O svemu je obavijestila svoje pratitelje na Instagramu., piše direktno

FOTO: Instagram 

U šoku je 

“Jučer navečer me na piću s prijateljima napala nepoznata žena u četvrdesetima, misleći da mi sigurnost ne treba u ovoj lijepoj, sigurnoj zemlji. Razlog zašto me napala je taj što me njezin partner gledao kad sam ušla u bar. Čekala me sama u kafiću tri sata dok nisam završila i napala me. Srećom, moja dva prijatelja su je uhvatila i udaljila je od mene. Bila je toliko luda da je rekla da će me ‘ubiti’. Dobra stvar je što je policija došla nakon sat vremena. 

FOTO: Instagram 

Upitala je žene kako mogu biti toliko zle i ljubomorne. 

“Kako ne razumiješ da uvijek negdje postoji žena koja je ljepša, mlađa, privlačnija, pametnija, moćnija, uspješnija od druge. Što prije to prihvatite, to ćete postati sretnija i bogatija verzija sebe, bit ćete potpuni, a ne ljubomorni. Nemojte se cijeniti po muškarcu, jer oni su tu samo da vam daju snagu”, napisala je Ivana.