Zbog ove fotografije teško je povjerovati koliko Sanja Doležal ima godina: “Ostat ćeš vječito mlada!”

Zbog ove fotografije teško je povjerovati koliko Sanja Doležal ima godina: “Ostat ćeš vječito mlada!”

Sanja Doležal objavila je fotografiju na kojoj pozira kraj rijeke s mokrom kosom i bez trunke šminke.

Pjevačica i televizijska ličnost Sanja Doležal očarala je pratitelje na Instagramu svojom novom fotografijom.

Sanja je pozirala uz rijeku s mokrom kosom i bez trunke šminke, a na sebi je imala zelenu haljinu u kojoj se savršeno uklopila u krajolik.

“Zeleno, volim te zeleno. Zeleni vjetar, zelene grane…” napisala je u opisu fotografije, a uslijedila je lavina komplimenata.

FOTO: INSTAGRAM

“Vječna djevojčica”, “Sanja predivna u zelenom”, “Prelijepa Sanja, ostat ćeš vječito mlada”, “Zeleno ti baš pristaje kao i okolina na rijeci gdje se odmaraš”, “Uvijek lijepa i nasmijana”, poručili su joj oduševljeni pratitelji.

Sanja je u svibnju proslavila okrugli 60. rođendan, no svi se slažu da izgleda puno mlađe od svojih godina, a jednom nam je otkrila i tajnu svoje mladolikosti.

“Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće. Zapravo su boravak i veza s prirodom vrlo važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru, možda zbog toga čovjek izgleda ljepše, odmornije i mirnije. Što se toga tiče, sad se osjećam bolje nego prije pet godina”, kazala nam je, a tom je prilikom ispričala i kako održava liniju.

“Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. 1. na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj je jedini plan provoditi što više vremena u prirodi”, ispričala je Sanja., piše showbuzz.hr