VIDEO Skandal s poljupcem dobio nastavak: Procurila snimka koja baca novo svjetlo na slučaj?

VIDEO Skandal s poljupcem dobio nastavak: Procurila snimka koja baca novo svjetlo na slučaj?

Cure nove pojedinosti o skandalu koji trese španjolsku žensku nogometnu reprezentaciju. Nakon finala Svjetskog prvenstva predsjednik Saveza Luis Rubiales poljubio je u usta Jennifer Hermoso protiv njezine volje.

Hermoso je priznala da joj se nije svidio Rubialeosv potez, a uskoro se pokrenula prava bura u španjolskoj i europskoj javnosti. Predsjednik Saveza našao se na udaru, mnogi su zatražili njegov odlazak, a FIFA je pokrenula istragu.

Ima onih koji ga brane, a njegova majka otišla je toliko daleko da se odlučila zaključati u crkvu i prijeti štrajkom glađu. Rubiales se pak grčevito brani, tvrdi da je Hermoso prihvatila poljubac, a to je odlučio potkrijepiti snimkom iz autobusa nakon osvajanja svjetske krune.

Na snimci se tako može vidjeti nasmijanu Hermoso kako suigračicama pokazuje scenu poljupca s Rubialesom, što su one popratile ovacijama i skandiranjem “Presi, presi”, što u prijevodu sa španjolskog znači ‘predsjednik’.

Uskoro su poljubac usporedile sa sada već kultnom scenom nakon finala Svjetskog prvenstva 2010. godine, kada je Iker Casillas pred kamerama poljubio novinarku i svoju tadašnju djevojku Saru Carbonero, piše gol.hr.