Nives Celzijus nakratko je postala prava seoska djevojka, zrele slatke bobice pale su u drugi plan zbog njezinih bujnih atributa!

Nives Celzijus nakratko je postala prava seoska djevojka, zrele slatke bobice pale su u drugi plan zbog njezinih bujnih atributa!

Nives Celzijus poput seoske djevojke za nove je fotografije pozirala u vinogradu, a na njezino zavodljivo grickanje grožđa pratitelji nisu ostali bez komentara.

Nives Celzijus novim je fotografijama u kratkom vremenskom roku zaradila već više od četiri tisuće lajkova, a fotošuting je odradila u vinogradu. Poput prave seoske djevojke, Nives je u laganoj bijeloj kratkoj haljinici na bretele ušetala među vinovu lozu i brala grožđe, a kasnije ga je i probala.

Bujne grudi jedva su se uspjele zadržati u haljinici koja je imala čipkaste rubove, a Nives je pratitelje u opisu jednostavno upitala: ”Jeste li za Chardonnay?”.

Njezini pratitelji nisu mogli ostati bez komentara pa su tako pisali: ”Ma ti si k’o vino, što starija, to bolja”, ”Dođi Nives i kod mene u malu klet”, ”Ma kakav Chardonnay, ja bi tebe pojeo”, ”Teći će vino s tvojih usana…”., piše showbuzz.hr

FOTO INSTAGRAM

Inače, Nives na Instagramu prati više od 456 tisuća pratitelja, a s njima rado dijeli svoje atraktivne fotografije u kojima ističe raskošne atribute.

FOTO: INSTAGRAM