Na male ekrane vraćaju se Kumovi ! Ljubavnu idilu između Janka i Luce poljuljat će novi lik

Na male ekrane vraćaju se Kumovi ! Ljubavnu idilu između Janka i Luce poljuljat će novi lik

Nova sezona Kumova uskoro počinje na Novoj TV, a gledatelji ne mogu dočekati saznati što su im najdraži im likovi pripremili u narednim nastavcima. Osim raznih komičnih situacija i dramskih obrata, novi nastavci donose i ljubavne zavrzlame i kod Janka i Luce, i kod Zlatana i Vedrane.

‘Preselio se Janko kod nje i živi kao sužanj, ne smije se čut, kod nje doručkuje, kod nje ruča, Janko se malo udao, ali nije da se udao vrhunski, čuti i trpi svu njezinu familiju’ otkriva Momčilo Otašević za IN magazin, a Uršula Najev dodaje: ‘Nama nije nikada jednoličan odnos, uvijek su tu neki usponi i padovi, zato je to fora igrati’.

Ljubavnu, gotovo, idilu između Janka i Luce poljuljat će novi lik u seriji kojega igra Filip Juričić. Naime, nova sezona Luci donosi i medijsku eksponiranost, a u Zaglave stiže zamjenik ministra kojemu će ona posebno zapeti za oko.

‘Smetat će meni Fićo Juričić, o tome se radi. Em ga uvijek u firmiranu robu oblače, Janko je uvijek nešto ispod njegovog nivoa, on igra negativca, ja pozitivca, moram to trpjeti. Šalim se naravno. Mislim da smo oboje bili sretni kada smo saznali da će Fićo biti taj lik, ali da, Janko je od starta ljubomoran, zna što će se dogoditi, zna koje su namjere tog frajera…’, govori Momčilo.

No, neće napeto biti samo između Luce i Janka. U novim nastavcima Zlatan se vraća iz Argentine kamo je otišao nakon prekida s Vedranom, a sa sobom u Zaglave dovodi i novu djevojku, što Vedrani koja ga s nestrpljenjem očekuje nikako neće biti drago. 

‘Ima tu nekih smiješnih obrata u tome svemu, vidimo kako se i malo Vedrana brine kako izgleda, je li lijepa…’ otkriva Jagoda Kumrić.