Par se krivo seksao godinama i pitali se kako ne mogu napraviti dijete – supruga ostala djevica

Par se krivo seksao godinama i pitali se kako ne mogu napraviti dijete – supruga ostala djevica

Bračni par, 26 i 24 godine, potražio je stručne savjete nakon što su četiri godine imali spolni odnos na pogrešan način, zbog čega nisu uspjeli napraviti dijete. 

Najveći šok je uslijedio kada je liječnica ženi rekla da je još djevica. Ona je zatim priznala da joj je seks svaki put bio ‘neobično bolan’, ali trpjela je u nadi da će zatrudnjeti.

– Par je bio vrlo mlad, muškarac 26, a žena 24 godine. Bili su vrlo zdravi, ali, unatoč tome što su bili u braku četiri godine, supruga nije mogla zatrudnjeti. Njihova im je obitelj stvarala veliki stres zbog toga – ispričala je liječnica Liu Hongmei i dodala kako joj je bračni par rekao da su spolne odnose imali redovito. Liječnica je bila šokirana kada je otkrila da je supruga još djevica.

Tada je liječnica otkrila da je par godinama zapravo imao analni seks, što je rezultiralo neuspjehom začeća. Bračnom paru iz grada Bijie u kineskoj jugozapadnoj pokrajini Guizhou liječnica je zatim dala priručnik o seksualnom odgoju.

Priručnik je navodno pomogao jer je vijest o ženinoj trudnoći stigla samo nekoliko mjeseci kasnije. 

– Četiri godine braka, a ni muž ni žena nisu znali kako zatrudnjeti. Parovi kojima nedostaje općeg znanja vrlo su rijetki, ali nije neuobičajeno da ljudi nemaju ili imaju pogrešne predodžbe o seksualnom znanju – zaključila je liječnica, a piše Mirror., prenose 24sata