Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

Josip Radeljak Dikan objavio je fotografiju s novom partnericom Nevenom Jeličić, s kojom uživa na otoku Braču.

Naš poduzetnik Josip Radeljak Dikan ne krije koliko mu je lijepo i koliko uživa u novoj ljubavi s beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić., piše showbuzz.hr

FOTO: FACEBOOK

80-godišnji Dikan sada je na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj nježno grli Nevenu, a koja je snimljena u Supetru na otoku Braču.

“Pozdrav za prijatelje, a naročito za neprijatelje!!” napisao je uz objavu.

“Uvijek si bio standard i autoritet! Neprijateljima poruka: Ako ga ne možete pobijediti, pridružite mu se! Lijep par, btwClassy!”, “Poslije dugo vremena, napokon sklad”, “Neka vas! Uživajte”, “Koji zgodan par, alo”, “Drago mi je vidjeti te sretnog”, “Predivni”, komentirali su njegovi prijatelji.

Dikanova nova ljubav, koja je zaintrigirala domaću javnost, poznata je beogradska odvjetnica. Punila je srpske medije 2021. godine kad su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih srpskih obitelji.

I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa. Nevena je i prijateljica Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.