U stravičnom sudaru poginuo hrvatski branitelj Davor Andročec…

U stravičnom sudaru poginuo hrvatski branitelj Davor Andročec…

Vozač motocikla Davor Andročec (51) iz Stare Gradiške poginuo je juče u prometnoj nezgodi u mjestu Kaoci, na magistralnom putu Srbac – Derventa.

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka Srni je rečeno da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 17.00 sati, sudjelovao i automobil “opel zafira”, kojim je upravljala Mirjana Janković (46) iz mjesta Kaoci.

Očevid na mjestu nezgode obavio je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banjaluka Siniša Vranješ, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Srbac.

Tužilac je naložio da budu preduzete sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti ove prometne nesreće, a naložena je i odbukcija tijela smrtno nastradalog motociklistee, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, naveli su u Okružnom tužiteljstvu., ,piše mondo

Davora su  gledatelji upoznali kao zabavnog domaćina u ‘Večeri za 5 na selu’, a uz svoju suprugu Meri natjecali su se i u zabavnom showu Superpar.

Davor je odrastao uz baku jer mu je otac poginuo na motoru dok je bio beba, a majka je ostavila njega i brata, a nevolje su se nastavile i nakon što je upoznao Meri jer je počeo rat. Davor je otišao u vojsku, a trudna Meri u strahu ga je čekala. Nakon njegova povratka vjenčali su se i na isti dan dobili prvo dijete. Meri i Davor imaju četvero djece, najmlađe ima 13 godina i ponosni su baka i djed dvoje unučadi i jako su posvećeni svojoj obitelji.