Mnogi još nisu prežalili odlazak jedne od najljepših Hrvatica s malih ekrana, a sada je počastila pogledom na svoje tijelo bez mane!

Mnogi još nisu prežalili odlazak jedne od najljepših Hrvatica s malih ekrana, a sada je počastila pogledom na svoje tijelo bez mane!

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica Antonija Stupar Jurkin ponovno je pozirala u moru, ali ovog puta svoje je tijelo sakrila ispod mrežaste crne haljine.

Bivša voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica, 41.godišnja Antonija Stupar Jurkin ne prestaje se pred svojim pratiteljima hvaliti fotografijama s mora, ali ovog puta lijepa Antonija u moru nije pozirala samo u kupaćem kostimu.

Iako ga je ispod nosila, tijelo je prekrila mrežastom crnom haljinom ispod koje se na suncu ocrtavala njena vitka figura.

Morsko kamenje na kojem je stajala zapljuskivali su valovi, a ona je poput božice uspravno stajala i gledala u daljinu.

”Ljeto iznutra”, napisala je u opis fotografije., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

“Prekrasna”, “Predivno seksi tijelo”, neki su od komplimenaata koje je dobila.

Nakon televizijske karijere, Antonija se više posvetila obiteljskom životu pa ju danas ne gledamo na malim ekranima, ali zato redovno s pratiteljima dijeli novosti iz svog života, a prati ju nešto više od 40 tisuća ljudi.

Antonija je inače mama dvoje djece, kćeri Paole i sina Ivana, koje je dobila sa suprugom Ivanom.

FOOT: INSTAGRAM