Izbacili je iz trgovačkog centra jer nije bila prikladno odjevena: ‘To je bilo jako ponižavajuće’

Izbacili je iz trgovačkog centra jer nije bila prikladno odjevena: ‘To je bilo jako ponižavajuće’

Zvijezda društvenih mreža i influencerica Jaiane Lima koja na Instagramu objavljuje  vrlo eksplicitne fotografije obnaženog tijela, ovih je dana objavila video u kojem opisuje kako su je u jednom trgovačkom centru ponizili, navodno je izbacivši zbog toga što nije bila prikladno odjevena.

Ona je uvjerena da joj se to dogodilo zato što ima velike grudi. 

FOTO: INSTAGRAM

Jalaine priča kako je u trgovačkom centru s prijateljicom snimala neke videozapise koje je htjela podijeliti na raznim internetskim platformama, prenosi Mirror. U centar je stigla odjevena u kratku suknju i dekoltirani top, a za taj outfit se odlučila jer je temperatura toga dana bila iznad 30 stupnjeva.

Fotografije koje je podijelila pokazuju kako je zaštitari ispraćaju kroz centar prema izlazu, u scenama koje je opisala kao „apsurd“.

24sata

– Video je snimljen na pokretnim stepenicama i možete vidjeti da se nije vidjelo ništa previše. Snimljen je sprijeda. Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih. Uspjela sam snimiti jedan video, pri čemu nisam snimila nikakve izloge, niti bilo što drugo čime bih prekršila pravila. I ničim nisam zaslužila da me ponižavaju pred svima – kaže Jalaine. Tada je, kaže, do nje došao zaštitar koji joj je vičući pokušavao uzeti mobitel te pozvao još dvojicu zaštitara. 

FOTO: INSTAGRAM

Njezina objava o navodnom incidentu od tada je postala viralna, a mnogi pratitelji su je podržali, tvrdeći da način na koji se odjenula taj dan nikako ne može biti sporan. , prenose 24sata