Svi su jedva dočekali ponovno vidjeti Kolindu Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji: “Najljepša na svijetu!”

Svi su jedva dočekali ponovno vidjeti Kolindu Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji: “Najljepša na svijetu!”

Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Kijeva u ukrajinskoj narodnoj nošnji, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nije propustila obilježiti Dan neovisnosti Ukrajine.

Nakon što je Ukrajincima poručila da je uz njih u majici sa simboličnim natpisom “Freedom” (sloboda), iz Kijeva se na svojem profilu na Facebooku javila u ukrajinskoj narodnoj nošnji, a fotografijom je izazvala veliko oduševljenje., piše showbuzz.hr

FOTO: FACEBOOK

“Nije ljepše predsjednice i kraljice bilo”, “Najljepša na svijetu”, “Predivna gospođa”, “Jedna i jedina, naša Kolinda”, “Prirodna ljepota”, “Kao djevojčica”, pisali su joj obožavatelji koji su je jedva dočekali ponovno vidjeti u narodnoj nošnji.

Naime, Kolinda je prošle godine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru podržala Vatrene na utakmici protiv Kanade u posavskoj nošnji, a tada je na tribinama ukrala baš sve poglede.

“Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince”, objasnila je tada svoj modni odabir u Dnevniku Nove TV.