Sačić žestoko odgovorio Pupovcu i ekipi: Sikter, možete tako s Medvedom i Đakićem, sa mnom nećete

Sačić žestoko odgovorio Pupovcu i ekipi: Sikter, možete tako s Medvedom i Đakićem, sa mnom nećete

Saborski zastupnik Suverenista,  Željko Sačić, žestoko je reagirao na poruke upućene iz Grubora. 

Komemoracija za šestero srpskih civila, koji su ubijeni 25. kolovoza 1995. godine, održana je u petak u selu Plavno i njegovom zaseoku Grubori u nazočnosti predstavnika nacionalnih manjina i Vlade. Sačićevo ime spomenuto je od strane Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca.

Na Sačićevu reakciju nije trebalo dugo čekati. 

“Neljudska, protuustavna i protuhrvatska klevetnička abolirana bagro iz Pupovčeva SNV- a… Nije vam tada Sačić bio u poziciji ikakvog ‘zataškavanja’ jer su o tome i tada odlučivali – vaši politički i ideološki vam bliski prijatelji, koje niti danas za to ne prozivate. I nije nitko ‘odustao od Sačićevog  procesuiranja’ u vezi  Grubora, rado bi se ta protuhrvatska bagra ‘moje krvi napila’. No, jednostavno je, protuhrvatski četnički abolicijsko koalicijski gadovi (sudski je utvrđeno) NIKAD,  baš nikad niti nisam bio sudski istraživan niti procesuiran za počinjenje bilo kakvog zlodjela u Gruborima. Sve  su mi to, medijsko policijsko-politički, potpuno NEVINOM, dokazano je, htjeli tada ‘natovariti’ vaši saveznici,  četnički protuhrvati , na čelu s Bajićem i drugim ‘domaćim’ izdajnicima u tadašnjem MUP-u, čija imena danas niti neću spominjati.
Stoga, da me bolje ‘razumete’, vi, vaša, protuhrvatska SNV,  ‘opanak Pupovčeva’ razina:

‘SIKTER BANDO lažljivo, abolir koaliciona PROTUHRVATSKA’,  OD – SAČIĆA!, objavio je. 

Tu nije bio kraj. 

“Možete tako sa svojima, s već pokorenima, s MedvedomĐakićemAndrejom i njima sličnima. Sa mnom – niste niti nikad nećete! Znadete svi vi, SNV, Pupovac i sl., kao i ja,  zašto vam ja smetam nisu to nikakvi Grubori!! Ali, u skoroj budućnosti, vjerujem, cvilit ćete nemoćno i zlo režati, ‘ražalovanir  – još i više, kako vi, tako i svi vaši ‘saveznici’.. hrvatski kvislinzi!”, nastavio je Sačić.

“Lakše vam je gamadi jedna o ‘Sačiću’, nego o zvjerski ubijenom dr. Šreteru, o nestalima u DOR- u, o hrvatskim logorašima u Srbiji,  o neprocesuiranju četnicke abolir zvjeradi , koju u vlasti imate, o nenaplati ratne štete od (veliko) Srbije, o SPC i Porfiriju, o devedeset prvoj, sve do ‘Bljeska’ i ‘Oluje’??”, zaključio je Sačić. 

Što su iz SNV-a rekli o Sačiću

Podsjetimo, iz SNV-a su u povodu komemoracije u Gruborima rekli da je istraga o zločinu započela tek 2009. godine, a da su hrvatske vlasti taj zločin, ubrzo nakon što se dogodio, zataškavale. Za ubojstvo šest srpskih civila 2010. godine optuženi su pripadnici ATJ Lučko Frano DrljoBožo Krajina Igor Beneta, no oslobođeni su optužbi.

“Iako su sudski utvrđene činjenice pokazale da su ratni zločin protiv civilnog stanovništva u selu Grubori počinili pripadnici ATJ Lučko, Državno odvjetništvo Republike Hrvatske odustalo je od procesuiranja Željka Sačića i drugih nadređenih iz ATJ Lučko po zapovjednoj odgovornosti”, napominju iz SNV-a.