Proslavila se na DiCaprijevoj jahti, a njezinim fotkama u minijaturnom bikiniju nitko nije mogao odoljeti

Proslavila se na DiCaprijevoj jahti, a njezinim fotkama u minijaturnom bikiniju nitko nije mogao odoljeti

Ova plavokosa ljepotica je engleska influencerica, model i reality zvijezda, a slavu je stekla u popularnom reality programu

Ako se o nekoj ženi pisalo i pričalo u stranim medijima ovog ljeta onda je to Arabella Chi.

Ova plavokosa ljepotica je engleska influencerica, model i reality zvijezda, a slavu je stekla u popularnom reality programu “Love Island”. Ono što ju je ubacilo u žižu javnosti jest činjenica da se ovog ljeta zabavljala s Leonardom DiCaprijem na njegovoj jahti na Ibizi. Malo tko nije primijetio ovu zgodnu 32-godišnjakinju na fotografijama s Leom i ekipom., piše jutarnji list

FOTO: INSTAGRAM

Naime, Arabella i Leo upoznali su se preko njegovog bliskog prijatelja Richiea Akive, kojeg zovu i “kralj noćnih klubova”. Richie i ova ljepotica snimljeni su kako razmjenjuju sočne poljupce te se vjeruje da imaju aferu, ali nitko od njih nije potvrdio je li riječ o nečem ozbiljnom ili o samo prolaznoj romansi.

FOTO: INSTAGRAM

Bilo kako bilo, zahvaljujući činjenici da je veliki dio ljeta provela uživajući na Leovoj jahti, paparazzo fotke njene figure u bikiniju obišle su svijet… A većina tvrdi da je ova dama zaista zanosna.

FOTO: INSTAGRAM

Nedavno su je paparazzi uhvatili na jednoj plaži na Ibizi, dok je sama uživala u čarima sunčanja i kupanja u moru. Arabella je paradirala u minijaturnom bikiniju s tigrastim printom, pokazavši svoju zavodljivu, ženstvenu figuru – skladan dekolte, tanak struk i bujnu, oblu stražnjicu.

FOTO: INSTAGRAM