‘Pipi djevojka’ mami uzdahe i desetljećima nakon legendarne reklame, pokazala je zavidnu liniju

‘Pipi djevojka’ mami uzdahe i desetljećima nakon legendarne reklame, pokazala je zavidnu liniju

Pogledajte kako Ana Sasso izgleda sa 60 godina

Okrunila se titulom Miss Jugoslavije, ušla je u top 15 najljepših djevojki na izboru za Miss svijeta, a ne prestaje mamiti uzdahe ni četiri desetljeća kasnije. Anu Sasso, zanosnu Splićanku koja se sa suprugom, kirurgom Hrvojem Tomasovićem skrasila na samoborskoj adresi, i u dobi od 60 godina krasi vitka linija. 

FOTO: IINSTAGRAM

Dokazuje to niz atraktivnih fotografija koja je objavila na svojem Instagram profilu. Slavna ‘Pipi djevojka’, koja je legendarnom reklamom stekla status ‘seks simbola’, pozirala je na brodu tik uz uvalu Lovrečina na Braču. 

U jednodijelnom kupaćem kostimu pokazala je ‘isklesano’ tijelo kojim je pak izazvala lavinu oduševljenih reakcija. ‘Bezvremena ljepota! Za divljenje, Ane’, jedan je od komplimenata koji ih najbolje opisuju. 

FOTO: INSTAGRAM

Premda je šira javnost percipira ponajprije kao model, u mlađim danima pokazivala je i druge svoje talente. Naveliko je, naime, koketirala i s glazbom – sad već davne 1986. nastupila je na Splitskom festivalu s pjesmom ‘Oli bilo, oli crno’, koju je ovog ljeta ponovno izvela na Prokurativama. Glazbene karijere davno se odrekla, no jedno je ostalo nepromijenjeno – ne prestaje plijeniti pažnju gdje god se pojavi. , piše dalmatinski portal

FOTO: INSTAGRAM