Dikan objavio fotografiju s novom partnericom, a onda upozorio na čudnu stvar: “Dobivam informacije da netko da netko u moje ime…”

Dikan objavio fotografiju s novom partnericom, a onda upozorio na čudnu stvar: “Dobivam informacije da netko da netko u moje ime…”

Josip Radeljak Dikan objavio fotografiju s novom partnericom Nevenom Jeličić i upozorio da je netko kreirao njegov lažni profil na društvenim mrežama.

Naš poduzetnik Josip Radeljak Dikan objavio je na svom profilu na facebooku fotografiju na kojoj sretan pozira sa svojom novom partnericom Nevenom Jeličić i prijateljima, a skrenuo je i pozornost na neugodnost koja mu se dogodila.

“Laganini Hvar, svjetski lijepo”, napisao je Dikan uz fotografiju s odmora., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

No sa svojim je prijateljima podijelio i upozorenje kako se pojavio njegov lažni profil na društvenim mrežama.

“Dobivam jutros informacije od fb prijatelja da netko s lažnim profilom na moje ime i s mojim nadimkom šalje nove zahtjeve za prijateljstvom i onda nekakve nepovezane poruke, uglavnom ignorirajte zahtjev ili ga odmah uklonite, a po mogućnosti i prijavite, to nisam ja. Hvala.”, napisao je.

“Dobio zahtjev kao Dikan Radeljak, odbio sam jer je čudno bilo!”, “Dobio sam prijedlog i odmah sam ga izbrisao”, “Istina i ja sam dobila samo sam naravno, skužila odmah i izbrisala”, komentirali su njegovi prijatelji.