Miletić na Twitteru objavio poslanicu, video koji morate vidjeti da bi vjerovali: ‘Zmije će se pritajiti…‘

Miletić na Twitteru objavio poslanicu, video koji morate vidjeti da bi vjerovali: ‘Zmije će se pritajiti…‘

Mostov zastupnik najveći dio radne energije ovog ljeta troši na borbu protiv globalista koji nam, tvrdi, pripremaju još jednu lažnu pandemiju.

Za razliku od većine oporbenih zastupnika koji se još mažu kremama za sunčanje ili pak drijemaju negdje u debeloj hladovini, Mostov zastupnik Marin Miletić na svoje birače i njihove interese pazi svaki dan, a pogotovo u vrijeme godišnjih odmora.

Poput vrijedne pčelice svakodnevno ih putem društvenih mreža oprašuje zlata vrijednim savjetima i upozorenjima.

Ovog ljeta najveći dio radne energije troši na borbu protiv globalista koji nam, tvrdi, žele nametnuti još jednu “lažnu pandemiju” i izbosti nas lažnim cjepivima.

Mostov zastupnik dobro primjećuje kako se bliže parlamentani, europski i predsjednički izbori, te kako je to “možda i posljednja prilika da jednom zauvijek ugasimo globaliste”, odnosno premijera Andreja Plenkovića i Možemo!.

– I dok globalističke hijene opet plaše ljude ovoga svijeta s virusom poput gripe, dok opet mediji u rukama gospodara tame šire strah o novom soju u Engleskoj, Francuskoj, Danskoj, dok Biden priprema opet drugi dio plandemije u SAD-u, vi morate znati da u Hrvatskoj toga ničega neće biti. Jer smo svakim danom bliži izborima. Narod će birati opet svoje zastupnike u Saboru, birat ćemo zastupnike u EU parlamentu i birat ćemo predjednika Republike. Globalisti znaju da je barem 50 posto naroda protiv plandemičara, koronakartela, ali sada i puno više jer su ljudi – progledali. Zato će u Hrvatskoj njihov narativ biti drugačiji. Zmije će se pritajiti. Ali narod će imati uskoro priliku ugasiti ih. Jednom za svagda – kaže Miletić u svojoj današnjoj “poslanici” na X-u, mreži nekad znanoj kao Twitter.

U videoporuci prikačenoj uz tekstualni dio poruke, zastupnik Miletić biračima savjetuje da glas za njega i njegov Most znači i glas za “Hrvatsku slobodnu od GMO otrova”, ali i Hrvatsku kao oazu u kojoj će se i dalje moći plaćati – gotovinom!

– Učinimo našu Hrvatsku oazom slobode, zemljom zdrave hrane slobodne od GMO otrova, zemljom plaćanja kešom, zemljom u kojoj se nikoga neće tjerati na suluda cijepljenja i u kojoj će se baš dobro živjeti – poručuje Miletić.