Kakva dama: vozačica napuhala 3,8 promila! A i lani je obarala rekorde…

Kakva dama: vozačica napuhala 3,8 promila! A i lani je obarala rekorde…

Alkoholna rekorderka vikenda u prometu opet stiže iz Podravine. I to kakva rekorderka!

Kako javlja policija, dama je napuhala oko 3,8 promila alkohola te je isključena iz prometa i čeka je paprena kazna. Sve se dogodilo još u subotu oko 17 sati u Pitomači.

“Najveća koncentracija alkohola od 3,76 promila utvrđena je kod vozačice bicikla starosti 43 godine koja je zatečena kako upravlja biciklom u subotu u 17 sati u Pitomači”, izvijestila je virovitička policija u ponedjeljak.

Čini se kako joj nije prvi put. Policija je ranije izvijestila kako je vozačica bicikla njezine dobi u Pitomači i lani potkraj rujna oko 13 sati napuhala čak 3,63 promila, a mjesec dana kasnije, u listopadu, opet ista žena u istome mjestu i opet brutalna alkoholiziranost na biciklu od 3,08 promila

Inače, nije rijetkost da su u Podravini biciklistice, a bogme i biciklisti, prilično nacvrcani. Tako je u veljači prošle godine oko 18.15 sati biciklistica (52) u Botovu kod Koprivnice napuhala 2,68 promila alkohola.

No, nitko od tih gospođa nije ni blizu lanjskom podravskom rekorderu, također s pitomačkog područja, koji je sredinom travnja zatečen kako upravlja biciklom s nevjerojatnih 4,42 promila!

Muškarac (42) zatečen je kako upravlja biciklom pod utjecajem alkohola u 12.50 sati u mjestu Sedlarica na pitomačkom području”, naveli su lani u travnju iz virovitičke policije.

Kako se uopće uspio popeti na bicikl s toliko promila, a kamoli voziti, ostaje nerješiva enigma., doznaje danica