Izbornik Dalić objasnio odluku o nepozivanju Marka Livaje u reprezentaciju

Izbornik Dalić objasnio odluku o nepozivanju Marka Livaje u reprezentaciju

Marko Livaja nije pozvan u reprezentaciju, a sve je pojasnio Zlatko Dalić.

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Latviju i Armeniju. Veseli ostanak Luke Modrića u reprezentaciji, a sve se više priča o nepozivanju Marka Livaje u reprezentaciju nakon što su ga na treningu reprezentacije na Rujevici vrijeđali navijači Rijeke., piše gol.hr

Izbornik Dalić je odlučio da još nije vrijeme za povratak Livaje u reprezentaciju. Ipak se Livaja vraća na mjesto gdje su ga žestoko vrijeđali.

“Nakon lipanjskog incidenta na Rujevici i posljedičnog Markovog odlaska iz reprezentacije, smatrao sam da je i zbog reprezentacije i zbog Marka najmudrije poštedjeti ga u ovoj akciji. Poznato je kako smo uvjetno kažnjeni od strane Uefe te bi svaki potencijalni incident mogao rezultirati kaznom da protiv Turske igramo bez gledatelja te smatram da je s obzirom na sve te okolnosti ovo razumna odluka.”

“Kako sam još u lipnju istaknuo, Marku su vrata reprezentacije ostala otvorena. Nakon rujanske akcije razgovarat ću s s Markom o njegovom statusu, jer on ima svoje mjesto u reprezentaciji i želimo da se u njoj osjeća ugodno, kao i svaki reprezentativac”, naglasio je izbornik Dalić za stranice HNS-a.

Vatreni će prvo odigrati domaći susret s Latvijom na Rujevici 8. rujna, a onda u gostima s Armenijom 11. rujna. Utakmice Vatrenih možete gledati na Novoj TV i gol.hr-u.