Iris Livaja otkrila je zašto joj suprug nogometaš nije bio pratnja na svadbi dobre prijateljice: ”Stvarno nemam riječi…”

Iris Livaja otkrila je zašto joj suprug nogometaš nije bio pratnja na svadbi dobre prijateljice: ”Stvarno nemam riječi…”

Iris Livaja podijelila je nekoliko Instagram priča na kojima je bio njen suprug Marko Livaja i time pokazala zašto joj nije bio pratnja na svadbi Ane Gruice Uglešić.

Iris Livaja opet nije mogla sakriti svoju sreću i ponos te je na svojim Instagram pričama podijelila nekoliko videozapisa i fotografija svog supruga Marka Livaje.

Naime, Livaja je u sinoćnjoj utakmici odmah na početku zabio gol za vodstvo Hajduka na utakmici s Rudešom, a slavlje tima nakon gola Iris je pokazala na priči.

Nakon svake nogometne utakmice, Iris voli podijeliti golove svog supruga, a posljednje objave pokazale su i zašto joj Marko nije bio pratnja na vjenčanju njezine prijateljice Ane Gruice Uglešić u subotu u Splitu. On je, sudeći po svemu, dan ranije otputovao u Zagreb zbog ove utakmice.

A na vjenčanju prijateljice svi pogledi bili su uprti u lijepu suprugu nogometaša. Odjenula je crnu haljinu s dubokim prorezom na dekolteu, a uskladila ju je s kričavo žutim cipelama koje su imale neobičnu petu. Uz to, imala je velike viseće srebrne naučnice, a kosu je počešljala u rep pa je pomalo ličila na Barbie lutku, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Iris i Ana dobre su prijateljice, a Livaja je jedna od gostiju čije je fotografije javnost jedva čekala.