Supruzi Gorana Ivaniševića na odmoru se pridružila i naša poznata omiljena voditeljica, zajedno su pozirale: ”Nama je baš lijepo”

Supruzi Gorana Ivaniševića na odmoru se pridružila i naša poznata omiljena voditeljica, zajedno su pozirale: ”Nama je baš lijepo”

Nives Ivanišević ovih je dana proslavila 41. rođendan, a na odmoru na moru pridružila joj se i poznata kolegice Tatjana Jurić, evo kako su uživale.

Naša lijepa voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića Nives Ivanišević ovih je dana proslavila 41. rođendan. Dočekala ga je na ljetovanju s kojeg je objavila fotografiju, a dan nakon na odmoru joj se pridružila i naša slavna voditeljica Tatjana Jurić.

Nives i Tatjana pratiteljima su pokazale kako uživaju na plaži, a dvije prekrasne žene sjedile su u hladu na plaži i oči štitile sunčanim naočalama, piše showbuzz.dnevnik.hr.

”Nama je lijepo. Baš nam je lijepo! Puse”, napisala je u opis fotografije Tatjana.

FOTO: INSTAGRAM

”Predivne ste i prezgodne obje”, ”Neka vam je”, ”Joj, baš ste lijepe”, pisali su im fanovi u komentarima.

Jedan komentar ukrao je posebnu pozornost, a mnogi će se s njim i složiti.

”Pa vas dvije ste k’o sestre rođene”, napisao je jedan pratitelj.

Podsjetimo, Nives i Tatjana inače su dobre prijateljice, ali i radne kolegice. Iako su obje ušle u peto desetljeće života, ove žene izgledaju barem 10 godina mlađe, a svojom prirodnom ljepotom svakodnevno osvajaju srca pratitelja.