Sin Branimira Glavaša prodaje vilu pokojne Belupove menadžerice i humanitarke Mare Bareze…

Sin Branimira Glavaša prodaje vilu pokojne Belupove menadžerice i humanitarke Mare Bareze…

Foto: Robert Mihaljević / Vila Mare Bareze u Špoljarskoj ulici u Koprivnici

Sin Branimira Glavaša prodaje vilu pokojne Belupove menadžerice i humanitarke Mare Bareze koju je oporučno dobio u nasljedstvo zajedno s njezinom drugom vrijednom imovinom. Filip Glavaš oglasio je prodaju luksuzne vile u Koprivnici od 245 kvadrata, četiri terase, balkonom i okućnicom od 1000 kvadrata. Cijena nekretnine je 273.000 eura.

O prodaji čuvene Barezine vile u Koprivnici u petak je izvijestio portal ePodravina ne navodeći tko je vlasnik nekretnine. Agencija za promet nekretninama RE/MAX objavila je i fotografije unutrašnjosti kuće.

Glavašev sin pravomoćno je postao vlasnik cijele Barezine imovine danas vrijedne oko milijun eura nakon što su osporene sve tužbe Barezinih rođaka i pokušaji da ospore usmenu oporuku koju je dala na samrtnoj postelji u bolnici. Bareza je preminula nakon kratke i teške bolesti 19. siječnja 2016. u Kliničkoj bolnici Merkur. Usmenom oporukom izrečenom dvjema najboljim prijateljima svojim je nasljednikom proglasila upravo Filipa. Na to su se žalili Barezin bratić i sestrična smatrajući oporuku nezakonitom, ali sud ih je odbio, piše Danica.hr.