Nina Badrić pokazala luksuz u kojem uživa ovih dana, skroz se udomaćila: “Divno ti pristaje taj prostor”

Nina Badrić pokazala luksuz u kojem uživa ovih dana, skroz se udomaćila: “Divno ti pristaje taj prostor”

Nina Badrić podijelila je niz fotografija i video zapisa u kojima je pokazala kuću svojih prijatelja na Hvaru i otkrila koliko uživa kad dođe kod njih u goste.

Pjevačica Nina Badrić pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako najviše na Hvaru voli otići u goste kod svojih prijatelja Veljka i Olge Drinković.

Naime, riječ je o luksuznoj i prostranoj kući za odmor u kojoj se Nina fotografirala u svojim najdražim prostorijama i pokazala kako uživa.

Na prvoj fotografiji Nina leži u fotelji na balkonu noseći na sebi kariranu haljinu na bretele, dok na drugoj pozira u dnevnom boravku.

“U najljepšoj staklenoj kući za odmor na najljepšem otoku Hvaru. Lijepo vas je imati za prijatelje”, poručila je u opisu.

FOTO: INSTAGRAM

“Kuća, priroda, ti”, “Najljepša si”, “Divno ti pristaje taj prostor”, “Uživaj ženo”, “Divno”, “Magija”, samo su neki od komentara.

Neadvno je otkrila i planira li se ponovno udavati, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Ne znam, pitaj narod. Ja pitam narod. Pojma nemam. Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina sam shvatila neke stvari koje su me mučile od davnih dana. Da sreća zaista ovisi o nama, da nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe sama stvorila, ja sam jedna od onih self made žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Jednom tko je stao na žeravicu, drugi put je pametniji”, zaključila je tada Nina.

FOTO: INSTAGRAM