ZBOG OVIH FOTKI VLATKA POKOS JE BILA GLAVNA TEMA: Ljetovanje joj prekinuo Državni inspektorat, morala se opravdavati

ZBOG OVIH FOTKI VLATKA POKOS JE BILA GLAVNA TEMA: Ljetovanje joj prekinuo Državni inspektorat, morala se opravdavati

Na Pixsellu je osvanula fotogalerija Vlatka Pokos  na kojoj je vidimo kako se sunča na Čiovu 2010. godine. Vlatka je tada uživala u godišnjem odmoru, a dane je provodila na plaži sunčajući se.

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Podsjetimo, njezino ljetovanje tada je prekinuo inspektor Državnog inspektorata koji je u Villi Marco Polo, gdje je voditeljica odsjela, tražio nelegalnosti u poslovanju. Medije su tada preplavili naslovi kako Vlatka ljetuje na crno, na što je ona hrabro odgovorila:

‘Pa kako ja mogu ljetovati na crno? Ako se za nekoga u ovoj zemlji u svakom trenutku zna gdje je, onda je to Vlatka Pokos! Ja sam u vili zaista bila kod prijatelja, a ako moram i to reći – bila sam besplatno. Ovdje sam već gotovo dva mjeseca i ako ćemo iskreno, ja si ne mogu priuštiti dva mjeseca plaćenog odmora’, kazala je Vlatka  tada i dodala kako nema primjedbi na račun inspektora:

‘Oni samo rade svoj posao, a i ja sam, priznajem, pogriješila, nisam platila boravišnu pristojbu. Žao mi je što sam državu oštetila za tih desetak kuna’, kazala je Vlatka.

Paparazzi su tada uhvatili i Vlatku kako se sunča u toplessu, a fotografije su izazvale pravu pomamu u javnosti. ‘Već sam se naviknula da sve što radim na neki način dospije u medije, pa tako i kada se sunčam u toplesu. Nisam baš presretna zbog tih fotografija u medijima, ali što je tu je’, ispričala je Vlatka tada za Večernji list., prenosi story