Grčka policija izdala nalog za huliganom iz tučnjave, poznato o navijaču kojeg kluba se radi

Grčka policija izdala nalog za huliganom iz tučnjave, poznato o navijaču kojeg kluba se radi

Huligan za kojeg je naposljetku izdan uhidbeni nalog dobro je poznati navijač Panathinaikosa, koji je sudjelovao u raznim navijačkim incidentima u prošlosti i čak je bio ozlijeđen., doznaje večernji

Grčka policija izdala je uhidbeni nalog za navijačem koji je identificiran na temelju videa napada huligana u New Philadelphia koji je rezultirao ubojstvom 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa.

Kako su policijski izvori izvijestili Atensku novinsku agenciju, huligan za kojeg je naposljetku izdan uhidbeni nalog dobro je poznati navijač Panathinaikosa, koji je sudjelovao u raznim navijačkim incidentima u prošlosti i čak je bio ozlijeđen.

Uskoro se očekuje izdavanje drugih naredbi za uhićenje, budući da su policijski službenici identificirali druge huligane koji izbjegavaju uhićenje putem registracijskih oznaka nekih automobila.

Policija je napravila plan za suzbijanje sportskog nasilja pa će tako za svaku utakmicu stupnjevati rizik od nereda.  U tom kontekstu, svaki sportski susret će bit će označen kao “žuti”, “narančasti” ili “crveni”, ovisno o tome je li razina procjene rizika niska, srednja ili veća.