Danijela Dvornik objavila fotografiju u badiću pa podijelila par mudrih savjeta: “Ovo je fotka od milijun dolara!”

Danijela Dvornik objavila fotografiju u badiću pa podijelila par mudrih savjeta: “Ovo je fotka od milijun dolara!”

Danijela Dvornik objavila je pravu estetičnu fotografiju u jednodijelnom badiću pa u opisu fotografije dala mudar savjet pratiteljima.

Danijela Dvornik svoj je Instagram profil obogatila novom fotografijom koju je fotografirala na Maldivima.

Udovica Dine Dvornika na njoj je šetala prema moru, a osim nje u kupaćem kostimu, palmine grane i ručnika na pijesku na fotografiji nije bilo ništa osim morskog plavetnila.

“Danas sam nekako u mudrom raspoloženju, ali ovaj citat je toliko istinit da ga moram staviti. ”Sve se, sine moj, može naučiti iz knjiga, osim četiri stvari. Osim vrline nadanja, vještine vjerovanja, vizionarstva budućnosti i umjetnosti strpljenja.” – Mika Antić”, napisala je Danijela u opisu.

”Ovo je fotka od milijun dolara”, ”Prekrasna fotografija i prekrasni Maldivi”, pisali su joj pratitelji., showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Inače, Danijela proteklih dana puni medijske stupce zbog svoje kćeri Elle Dvornik koja je potvrdila da se rastaje od supruga Charlesa Pearcea. Ella je nakon toga otišla s kćerima Balie i Lumi mami na Brač, a tamo su zajedno uživale u ljetu i moru.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je njihovoj ljubavi došao kraj.