Ella Dvornik nakon objave o razvodu nema mira od problema, evo što ju je sad snašlo: “Idem u komu”

Ella Dvornik nakon objave o razvodu nema mira od problema, evo što ju je sad snašlo: “Idem u komu”

Ella Dvornik nedavno je potvrdila vijest da se razvodi od Charlesa, a sada se svojim pratiteljima javila s novim problemom.

Influencerica Ella Dvornik u svom storiju na Instagramu otkrila je novi problem u kojem se našla.

Naime, pozirala je ležeći na krevetu zatvorenih očiju pa objasnila kako ju je udarilo sunce.

“Satralo me sunce danas. Idem u komu”, poručila je.

Prije koji dan Ella je svoje fanove iznenadila i odlukom da će se maknuti s  društvenih mreža. 

Na bijeloj pozadini objavila je tekst: ”Ide lagani oflajnčić…” te dodala pjesmu grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ”Suze biserne”, a čiji je tekst: ”Ne zovite mene, ne, ne zovite, i recite mu da nema me…”.

Na to je Ellu nagnala nedavna vijest koja se proširila medijima, a to je da se ona i suprug Charles Pearce rastaju nakon četiri godine braka, ali čini se kako se ipak predomislila.

O problemima u braku Elle i Charlesa govorilo se već neko vrijeme, a ona je nakon svih nagađanja potvrdila da su u procesu razvoda. Dugo nisu objavili zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj., piše showbuzz.hr