Slavna glumica za ovakve mišiće s 48 godina dugo se mučila, a sada joj nove fotke nije propustila komentirati ni Ronaldova Georgina!

Slavna glumica za ovakve mišiće s 48 godina dugo se mučila, a sada joj nove fotke nije propustila komentirati ni Ronaldova Georgina!

Eva Longoria dvjema novim fotografijama skupila je gomilu komplimenata, ovakvo tijelo s 48 godina teško je imati.

Američka glumica Eva Longoria počastila je svoje pratitelje novim fotografijama u kupaćem kostimu na koje malo tko može ostati ravnodušan.

Eva je izlazila iz bazena u badiću maslinaste boje, a njena savršena figura isticala se nakon što je mokra izašla iz vode. Pratitelji u komentarima nisu mogli vjerovati da netko s 48 godina može izgledati ovako savršeno i upola mlađe.

”Sunday Funday”, napisala je u opisu fotografija Eva.

A kompliment joj je pružila i partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriuez.

”Reigna”, napisala je Georgina što u prijevodu znači ”kraljica”.

FOTO: INSTAGRAM

Inače, Eva veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih obožavatelja gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Također, jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure itekako pomaže skakanje po trampolinu.

“Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio”, izjavila je tada Eva.

Glumica je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 55-godišnjim Joseom Bastonom, a s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

FOTO: INSTAGRAM