Četvorica navijača AEK-a zaustavljena na aerodromu. Pokušali su se probiti do zapada Maksimira

Četvorica navijača AEK-a zaustavljena na aerodromu. Pokušali su se probiti do zapada Maksimira

Načelnik zagrebačke policije poručio je kako su službenici poništili karte u suradnji s Dinamom za četvoricu pripadnika AEK-a

Veliki broj policajaca osigurava ulice Zagreba zbog večerašnje utakmice između Dinama i AEK-a na Maksimiru u sklopu 3. pretkola Lige prvaka. Dvoboj se igra od 20 sati, a gostujućim navijačima dolazak na stadion je zabranjen, ali to nije smetalo četvorici pripadnika AEK-a da se iz Velike Britanije zapute do Zagreba i kupe ulaznice za zapadnu tribinu. 

– Nemamo informacija o pokušaju proboja grčkih navijača, ali u suradnji s ravnateljstvom policije pojačan je nadzor na granicama. Mi smo jučer na međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman zatekli četiri državljana Velike Britanije koji su imali uredno kupljene karte za zapadnu tribinu. U razgovoru s njima rekli su da su navijači AEK-a pa su nakon toga to demantirali. Međutim, u suradnji s Dinamom njima su karte poništene i oni su stavljeni pod nadzor policije u objektu smještaja i oni neće biti na utakmici – izjavio je za Novu TV Marko Rašić, načelnik zagrebačke policije.