Madonna jedva obuzdala raskošno poprsje u utegnutom korzetu, a neočekivani postupak nakon teškog stanja u kojem je bila šokirao je sve!

Madonna jedva obuzdala raskošno poprsje u utegnutom korzetu, a neočekivani postupak nakon teškog stanja u kojem je bila šokirao je sve!

Madonna je objavila niz fotografija u crnom korzetu u kojem je pokazala svoje bujno poprsje.

Pop-kraljica Madonna napokon se oporavila od infekcije zbog koje je završila u bolnici, a to dokazuje i njezina nova objava na Instagramu., piše showbuzz.hr

Pozirala je u svom domu, noseći na sebi samo crni korzet i crne gaće, a u prvom planu bile su njezine raskošne grudi koje su jedva stale u spomenuti korzet.

FOTO: INSTAGRAM

“Dotjerana i nemam kamo otići… Ali uskoro, vrlo brzo, putujem k vama”, napisala je u opisu.

Među fotografijama našla se jedna na kojoj pozira sjedeći na zahodskoj školjci, a pogled je usmjerila prema plafonu.

FOTO: INSTAGRAM

“Ova žena preživjela je smrt i kritike kroz četiri desetljeća. Najjača je živuća osoba. Bez njenih nastupa ne bi bilo ni modernih pjevača i plesača. I još uvijek je opako zgodna! Volimo te!”, napisao joj je jedan od pratitelja u komentaru.

“Madonna je legenda ma što god drugi rekli i mislili”, napisao je drugi.

Podsjetimo, pjevačica je pronađena bez svijesti 28. lipnja kada je pala u stanje septičnog šoka prije nego što je hitno prevezena na intenzivnu njegu zbog bakterijske infekcije i morali su je oživljavati. A prema pisanju The Suna, Madonna je sada, nakon što se oporavila, postavila jasna pravila o tome što učiniti s njezinom glazbom nakon što umre.