Lana Klingor Mihić proglasila svoj službeni početak ljeta u vatrenom izdanju: “Maco, goriš!”

Lana Klingor Mihić proglasila svoj službeni početak ljeta u vatrenom izdanju: “Maco, goriš!”

Lana Klingor Mihić u zadnje vrijeme sve češće objavljuje fotografije u badiću za koje ne koristi nikakve programe za uređivanje.

Pjevačica i influencerica Lana Klingor Mihić svojom je fotografijom s broda obznanila kako i službeno kreće njezin početak ljeta.

U dvodijelnom bordo badiću istaknula je ravni trbuh te raskošno poprsje.

“Moj službeni početak ljeta”, poručila je.

“Gospođo vi ste on”, “Predivna Lana”, “Maco, goriš”, “Prezgodna”, “Wow, top, svaka čast”, “Top si, mačko”, samo su neki od komentara. 

Inače, Lana je prošle godine objasnila kako ona svoje fotografije ne fotošopira.

“Nijednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtre. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio gotovo 15 kg, ali je on i puno marljivi nego ja”, napisala je te je otkrila i da nakon operacije grudi u travnju više nije smjela ići u teretanu, pa se okrenula tretmanima maderoterapije, a na kraju je uputila i jedan ohrabrujući savjet drugim ženama.

“Nismo savršene i NE TREBAMO biti, ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam, pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledati kao iskrivljeni ideal ljepote koji nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju svakome od nas trebala bi biti prioritet jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa, zašto onda ne bismo svaki dan bili bolja verzija sebe nego jučer?” zaključila je Lana tada i objavom oduševila pratitelje.

Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

FOTO: INSTAGRAM