‘Tko će trošiti vrijeme na neku Nizamu?‘ BiH na nogama, mediji razapinju sutkinju koja je monstruma pustila na ulicu

‘Tko će trošiti vrijeme na neku Nizamu?‘ BiH na nogama, mediji razapinju sutkinju koja je monstruma pustila na ulicu

Obrazloženje rješenja sutkinja je iskopirala iz drugog slučaja, otkrio je portal Istraga.ba. To je zakotrljalo lavinu

Samo četiri dana prije nego što je Nermin Sulejmanović ubio nevjenčanu suprugu, Lejla Numanović, sutkinja Općinskog suda u Gradačcu, odbila je prijedlog Policijske uprave Gradačac da mu izrekne mjere zabrane uznemiravanja, uhođenja i približavanja žrtvi.

To je prethodilo ubojstvu Nizame Hećimović. To treba biti opomena i primjer kako pravosuđe ne smije djelovati – piše Oslobođenje.

“Nizame Hećimović nema više. Za nju je prekasno. Međutim, ono što je prethodilo ubojstvu, kojeg je počinio Nermin Sulejmanović zasigurno mora biti opomena i primjer kako pravosuđe ne smije raditi”, piše Oslobođenje u tekstu pod naslovom “‘Tko će trošiti vrijeme na tamo neku Nizamu?”

Obrazloženje rješenja sutkinja je iskopirala iz drugog slučaja, otkiva portal Istraga.ba. Naime, u tom tekstu se spominje ime čovjeka Muharema Ćelosmanovića koji nema nikakve veze s tim slućajem.

Portal Oslobođenje navodi da se sutkinja Numanović trebala malo bolje posvetiti tom slučaju, što je njezin posao za koji je plaćena. Tada se, tvrde, tragedija mogla izbjeći, prenosi Jutarnji.