MAJCI UKRAO PIŠTOLJ: Dječak (6) pištoljem ranio učiteljicu (25) pa se pohvalio: Ubio sam k…u

MAJCI UKRAO PIŠTOLJ: Dječak (6) pištoljem ranio učiteljicu (25) pa se pohvalio: Ubio sam k…u

U siječnju ove godine, 6-godišnji dječak je u američkoj državi Virginia, pištoljem kojeg je ukrao majci, upucao svoju učiteljicu i potom se pohvalio riječima “Ubio sam k…u”.

Srećom, učiteljica je preživjela, a nekoliko mjeseci kasnije, američki, ali i njemački mediji su se vratili na slučaj, podsjećajući kako djeca i mladi postaju sve nasilniji i agresivniji.

Naime, stravične scene odigrale su se 6. siječnja ove godine u školi u Newport Newsu u Virginiji. Šestogodišnji dječak pucao je u učionici i i upucao učiteljicu Abigail Z. (25).

Sad se otkrilo još više šokantnijih detalja o zločinu.

Nakon što je teško ranio mladu ženu pištoljem kalibra 9 mm, dijete je navodno povikalo: “Ubio sam tu kučku”. To proizlazi iz sudskih dokumenata kojima raspolaže britanski Daily Star.

U skladu s tim, dječak u osnovnoj školi “Richneck Elementary School” izvukao je pištolj iz džepa jakne, nakon čega ga je učiteljica upitala što planira učiniti s njim.

Šestogodišnjak je tada odgovorio: “Uspio sam. Sinoć sam dobio mamin pištolj.”

Dječak je tada pucao u Abigail Z. u prsa i ruku. Potom ga je uhvatio jedan drugi učitelj i oduzeo mu pištolj.

Dječak se nakon što je upucao učiteljicu, hvalio:  “Ubio sam tu kučku”. 

Iako je dječakova majka oružje nabavila na legalan način, ona je 12. lipnja priznala krivnju za neovlašteno stjecanje i posjedovanje oružja te davanje lažnog iskaza prilikom kupnje oružja.

Sada joj prijeti do 25 godina zatvora, maloljetnik se izvukao bez kazne.

Abigail Z. je nakon pucnjave nekoliko puta operirana.

Podnijela tužbu od 40 milijuna dolara protiv svoje škole jer je škola zanemarila upozorenja o dječakovom posjedovanju oružja., piše fenix.de