U Gospiću ženi izvadili tumor težak 20 kilograma, objavljene i fotografije: ‘Mislila sam da sam se udebljala…‘

U Gospiću ženi izvadili tumor težak 20 kilograma, objavljene i fotografije: ‘Mislila sam da sam se udebljala…‘

Gospođa dugo vremena nije bila svjesna zdravstvenog problema jer je, kako nam je rekla, ništa nije boljelo.

Bivši ministar zdravstva, ginekolog Darko Milinović na svom je Facebooku objavio nesvakidašnju vijest o uspješno obavljenoj operaciji tumora teškog skoro dvadeset kilograma!

– Bio je to najveći tumor koji smo dosad operirali, težak oko 20 kilograma. Bilo je zeznuto, ali Ivanka je danas kod kuće, sa svojim najmilijima. Sretno joj dalje i hvala što nam je vjerovala da možemo izvesti tu operaciju – poručio je nekadašnji ministar zdravstva i ravnatelj Opće bolnice Gospić, piše Jutarnji.hr.

Bivši HDZ-ov dužnosnik, a danas predsjednik stranke LiPO (Lika, Primorje, Otoci) u kratkom je razgovoru za Jutarnji list rekao kako s pričom o uspješno izvedenoj operaciji ogromnog tumora u njegovoj gospićkoj bolnici ne bi izašao u javnost da to od njega nije zatražila sama pacijentica.

– Pacijentica je kod nas u gospićku bolnicu došla kad joj je trbuh već bio ogroman. Brzo smo otkrili o čemu se radi i izveli operacijski zahvat. Odstranili smo zaista ogroman tumor, težak oko dvadeset kilograma. Pacijentica je danas otpuštena iz bolnice i osjeća se dobro. Nakon što bude gotov PHD (patohistološka analiza) znat ćemo je li tumor bio dobroćudan ili ne – rekao je za Jutarnji Darko Milinović.