PULJAK O ĐEREK: U centru najvećeg broja razmirica najčešće je bila bivša pročelnica

PULJAK O ĐEREK: U centru najvećeg broja razmirica najčešće je bila bivša pročelnica

‘Sadržaj njenih mailova nije se poklapao sa stvarnim događajima na sastancima’

Nakon najave suspendirane pročelnice Maje Đerek da će prijaviti gradonačelnika Ivicu Puljka za difamaciju, a zamjenika Bojana Ivoševića za mobing, poslali smo upit u gradsku upravu na ovu temu. , piše dalmatinski

Pitali smo komentar gradonačelnika na navode Đerek da je nije zaštitio od uvreda i agresije zamjenika Bojana Ivoševića. Također, zanimao nas je komentar dogradonačelnika Ivoševića na navode Đerek da će ga prijaviti zbog mobinga.

Evo što nam je odgovoreno na pitanja.

– Suradnja s Majom Đerek bila je uobičajena kao i s drugim kolegama do trenutka kada je odjednom sa mnom počela komunicirati pisanim putem, preko maila. Tada sam shvatio da nešto nije u redu s obzirom na to da se sadržaj njenih mailova nije poklapao sa stvarnim događajima na sastancima, kolegijima i susretima u živo. Razgovarao sam o tome s Majom Đerek i zamjenicima, nakon čega sam bio u uvjerenju da su nesporazumi riješeni. Inače, rješavanje razmirica u međuljudskim odnosima u kompleksnom sustavu kao što je Grad Split je svakodnevni i uobičajeni dio radnog dana gradonačelnika. U centru najvećeg broja razmirica najčešće je bila bivša pročelnica Đerek što je značajno usporavalo i otežavalo radne procese u gradskoj upravi – odgovor je Puljka.