NINA BADRIĆ PROGOVORILA O UDAJI ZA DRUGOG MUŽA: ‘S njim me mogu pokopati, ne dao Bog da se opet rastajem’

NINA BADRIĆ PROGOVORILA O UDAJI ZA DRUGOG MUŽA: ‘S njim me mogu pokopati, ne dao Bog da se opet rastajem’

Pjevačica je otvorila dušu o drugom braku, kilogramima i estetskim operacijama, ali i o osjećaju usamljenosti u 50-im godinama.

Hrvatska glazbena diva Nina Badrić otvorila je dušu i progovorila o drugom braku, kilogramima, teroru savršenosti i osamljenosti u 50-im godinama života. Pjevačica je gostovala na Banja Luka Festu, a tom je prilikom dala intervju za Hype TV. Prvo pitanje koje ju je dočekalo bilo je: ‘Narod pita kad će se ponovno udati Nina Badrić’.

‘Ne znam, pitaj narod. Ja pitam narod. Pojma nemam. Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina sam shvatila neke stvari koje su me mučile od davnih dana. Da sreća zaista ovisi o nama, da nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe sama stvorila, ja sam jedna od onih ‘self made’ žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Jednom tko je stao na žeravicu, drugi put je pametniji’, rekla je Nina.

Dodala je da život počinje u 50. godini.

‘Prije su mi sve žene u tim godinama bile babe, ispričavam se i sebi i svima tih godina, ali ja sam mislila da su jednom nogom u grobu. A danas, nikad se bolje nisam osjećala’, dodala je.

Osvrnula se i na brojne napise o svojoj kilaži.

‘Nikad u životu nisam se udebljala niti smršavila 20 kilograma. To je ogromna kilaža. Ja jesam izgubila nešto na kilaži, ali to je neznatno, ne radi se ni o 10, a kamoli o 20 kilograma. Ono što je meni zanimljivo da se od prvog dana karijere meni secira izgled i kilogrami, ja se zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži’, rekla je.

Dodala je da se od žena na javnoj sceni očekuje da budu savršene, a to je teror koji ona, kako kaže, uspješno razbija.

‘Ponosna sam na samu sebe jer sam u tim mjerilima ja uvijek suprotno. Ako je ovo doba operacija i korekcija do neprepoznatljivosti, onda sam ja suprotno. Ako je ovo doba androgene mršavosti, ja sam imala 5-6 kilograma više. Možda je to moj inat da me se ne ukalupi, jer najviše u životu mrzim kalup u bilo čemu’, rekla je i dodala da u 21. stoljeću nitko ne secira na taj način muškarce., kazala je Nina za story.hr