Neslužbeno: Policija ima otiske ubojice, riječ je o grčkom državljaninu?

Neslužbeno: Policija ima otiske ubojice, riječ je o grčkom državljaninu?

‘Prema neslužbenim informacijama, policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu’, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV. Grčka je u šoku nakon smrti 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa, navijača AEK-a, koji je u noći s ponedjeljak na utorak izgubio život u huliganskom obračunu između Bad Blue Boysa i navijača AEK-a na ulicama Atene. Ubojica je ostavio tragove na preminulom navijaču, a privedeni navijači odvedeni su na DNA testiranje. Nož kojim je 29-godišnji Grk izboden nije nađen

Podsjetimo, policija je privela 98 osoba, većina su Hrvati, ali među njima je bilo i grčkih državljana, odnosno navijača Panathinaikosa s kojima su navijači Dinama u prijateljskim odnosima. Svi privedenia pred suca idu najvjerojatnije u četvrtak, kada će saznati hoće li na slobodu ili na mjesec dana u istražni zatvor.

‘Prema neslužbenim informacijama, policija ima otiske ubojice, a navodno se radi o grčkom državljaninu‘, javlja Dnevnik Nove TV. Ipak, to je još uvijek neslužbena informacija.