Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Dugo se šuškalo kako je njezin brak s Charlesom Pearceom u krizi, a sada je i sama influencerica potvrdila kako je njihovom braku došao kraj

Već duže vrijeme se nagađalo kako je brak Elle Dvornik i njezinog supruga Charlesa Pearcea u krizi, a sada je Ella potvrdila vijest da se razvodi. 

– Da, istina je, u procesu smo razvoda – otkrila je influencerica i blogerica za novi broj Storyja. Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi s kojima su prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine je Charles sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom periodu odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.