Premlatio bivšu, ima serijski lom rebara

Premlatio bivšu, ima serijski lom rebara

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim K. V. kojeg je prije koji dan prijavila 35-godišnja bivša djevojka. Policiji se javila tjedan dana nakon što je premlaćena u njegovom stanu. Ima serijski lom rebara, tvrdi da ju je izudarao bivši dečko s kojim je prekinula lani nakon višegodišnje veze.

Nakon prekida imali su par neugodnih susreta, a policiju je zvala i nakon što je došao u zgradu gdje ima podstanarski stan. Prijetio je da će riješiti pištoljem, razbio je ulazna vrata stana. Pobjegao je kada je susjed otvorio vrata.

Lani je neko vrijeme proveo u istražnom zatvoru jer je pištoljem prijetio i majci, a optužen je i da je u stanu prijatelju omogućio konzumaciju marihuane.

Nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za nanošenje teške tjelesne ozljede. Slijedi mu ispitivanje kod zamjenice državnog odvjetnika. Vjerojatno će tražiti da mu se odredi istražni zatvor s obzirom na bogati dosje te povijest odnosa s bivšom., piše dalmatinski