Bivša djelatnica Tiska u Dubrovniku objavila: Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja

Bivša djelatnica Tiska u Dubrovniku objavila: Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja

Na redakcijski mail Dubrovnik insidera stigla je fotografija koja ih je nemalo iznenadila.

Ne samim natpisom, jer nije nešto što smo prvi put vidjeli, ali nas je neugodno iznenadila jedna druga stvar, prema tvrdnji naših čitatelja: Ženska osoba koja je objavila na svom Facebook profilu ovu fotografiju s tekstom: “Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja” djelatnica je Tiska u Dubrovniku?!, piše Dubrovnik Insider.

Ovoj osobi, (čiji su podaci poznati redakciji), nastanjenoj u Trebinju, očito smeta današnji praznik, ali joj ne smeta primati plaću u Hrvatskoj, napisali su 5. kolovoza na Dubrovnik insideru.

Poslali su fotografiju na Tisak i PU Dubrovačko-neretvanskoj i čekali njihov odgovor.

TISAK: Raskinuli smo odnos s djelatnicom krajem lipnja, nezadovoljni njezinim radom i ponašanjem!

Reakciju Tiska koju je dobio Dubrovnik insider, prenosi u cijelosti:

Sukladno objavljenom članku o djelatnici Tiska u Dubrovniku, a vezano uz Bljesak i Oluju, smatramo potrebnim demantirati navode iz članka.

Tisak plus d.o.o. 21.06.2023. godine, raskinuo je radni odnos sa gđom Zubac Vedranom. Kao Društvo, ograđujemo se od svih istupa, postupaka, napisa i izjava navedene osobe jer smo i sami bili nezadovoljni njezinim radom i ponašanjem.