Renata Lovrinčević Buljan ponovno oduševila izgledom, popela se na žičanu ogradu pa pozirala ‘viseći’

Renata Lovrinčević Buljan ponovno oduševila izgledom, popela se na žičanu ogradu pa pozirala ‘viseći’

Zbog nestvarne linije i u 48. godini mnogi je nazivaju “seksi mamom”, što je ona ponovno dokazala još jednom objavom

Renata Lovrinčević Buljan (47) naša je poznata fitness trenerica i nekadašnja Miss Universe Hrvatske. Uz to je i majka Borne Buljana (18), vratara Hajdukovih juniora. Zgodna Renata rado na svojim društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a u uskim i kratkim kombinacijama često se pojavljuje na događanjima. Zbog nestvarne linije i u 48. godini mnogi je nazivaju “seksi mamom”, što je ona ponovno dokazala još jednom objavom.

Sada je objavila fotografiju u rozom dvodijelnom badiću, a bivša misica popela se na visoku žičanu ogradu i pozirala “viseći”. , piše večernji

FOTO: INSTAGRAM

– Gdje se sad ‘verem’ (penjem) – pitala se Renata.

Inače, u istom badiću pozirala je nedavno i pored mora. 

Titulom Miss Universe Lovrinčević Buljan se okrunila 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu s plutačom u ruci (Pamela Anderson moment). Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi. 

VIDEO: INSTAGRAM