Pratiteljima naše lijepe glumice pažnju s njenog tijela na jahti skrenuo je njen opis: ”Pala je odluka…”

Pratiteljima naše lijepe glumice pažnju s njenog tijela na jahti skrenuo je njen opis: ”Pala je odluka…”

Naša glumica Katarina Baban pozirala je na skakaonici jahte na kojoj se plovila, a svi su gledali u njenu sjajnu figuru koju ima u kupaćem kostimu.

Naša glumica i dizajnerica Katarina Baban objavila je nove fotografije na svom Instagram profilu, a pozirala je na prednjem dijelu luksuzne jahte kojom je plovila.

FOTO: INSTAGRAM

Katarina je pokazala sjajnu figuru u crnom kupaćem kostimu te je kao modni dodatak nosila i šilt kapu te sunčane naočale, a povremeno se i pridržavala za ogradu baš kao na najpoznatijoj sceni filma ”Titanic”.

Glumica je otkrila da joj je ovaj odmor pomogao donijeti i odluku o kojoj već dugo razmišlja, ali nije otkrila o čemu je riječ.

”E nakon ovog presavršenog dana na brodu pala je definitivna odluka koja se kuha već neko vrijeme! Nemam riječi koliko je bilo divno!” napisala je.

Njezini pratitelji u komentarima su nagađali o čemu bi se moglo raditi, ali nitko još nije pogodio, piše showbuzz.dnevnik.hr.

”Nabavit ćeš psa?” upitala ju je glumica Mirna Medaković Stepinac. Katarina joj je odgovorila: ”Hahah, a čuj, i to bih, ali mačka ne da!” i time se prisjetila svoje bijele mačke koju često dijeli na društvenim mrežama.

”Kupujete brod?”, ”Nova uloga?”, bili su još neki od komentara.

FOTO: INSTAGRAM