Žene prekidaju veze nakon gledanja Barbie: “Dečko mi se odbio obući u rozo”

Žene prekidaju veze nakon gledanja Barbie: “Dečko mi se odbio obući u rozo”

OSIM ako ne živite u pustinji, vjerojatno ste potpuno svjesni da je Barbimanija itekako zahvatila svijet. Pod redateljskom palicom Grete Gerwig, s Margot Robbie u ulozi legendarne lutke i Ryanom Goslingom kao njezinim Kenom, film je zapalio kina.

Također je nevjerojatno dobro prošao kod gledatelja – toliko da se neke žene čak zaklinju da će ostaviti svoje dečke ako se ne slažu s feminističkom porukom filma. Čini se da je ludnica uzela maha na TikToku, gdje je jedan korisnik otvoreno rekao: “Odvedi svog dečka na Barbie. Ako ne razumije film, ostavi ga.”, piše index

Druga korisnica je dodala: “Ako izlazite s muškarcem i on ne voli Barbie, morate prekinuti s njim.” Netko je treći predložio da bi film mogao biti dobar način da testirate je li vaš partner onaj pravi: “Mislim da bi odvođenje vašeg dečka Barbie trebao biti test veze kako biste odlučili je li on dobar dugoročni partner.”

Ostavila dečka jer se odbio obući u ružičasto

U međuvremenu na Redditu žene dijele slična razmišljanja. “Osjećam se kao da sam budala jer sam dopustila da film Barbie utječe na moju vezu i način na koji vidim svog dečka”, napisala je jedna žena pa dodala:

“Prijatelji su mi govorili da ne bih trebala dopustiti da to promijeni način na koji gledam na svog dečka jer je naša veza stvarno dobra i zdrava. Također sam mu bez prestanka slala TikTokove i tweetove o filmu o Barbie i govorila da muškarci to ne bi razumjeli i da bih, ako moj partner ne razumije, trebala ponovno razmisliti o našoj cijeloj vezi, što sam i radila u posljednje vrijeme.”