Stjepan Hauser zbog novih fotografija gubi obožavatelje, a reakcije su burne: “Ženskaroš! Mijenja ih kao čarape!”

Stjepan Hauser zbog novih fotografija gubi obožavatelje, a reakcije su burne: “Ženskaroš! Mijenja ih kao čarape!”

Stjepan Hauser na Instagramu je podijelio prisne fotografije s misterioznom brinetom, a obožavatelji su ga u komentarima prozvali ženskarošem.

Naš svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser našao se na udaru kritika zbog prisnih fotografija s misterioznom brinetom koje je objavio na svojem profilu na Instagramu.

“Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici L”, napisao je uz fotografije, a uslijedile su burne reakcije.

“Sviđa mi se tvoja glazba, ali imaš previše žena oko sebe. Uvijek neka nova. To me malo odbija”, “Prestao mi je biti drag otkako je počeo mijenjati žene svaki tjedan. Prije je bio otmjen, a sada je otrcan”, “Ženskaroš”, “Mijenjaš ‘prijateljice’ kao čarape”, “Shvaćamo, žene ga vole, ali zašto mora imati novu djevojku svaki tjedan?”, “Što je previše, previše je”, samo su neke od brojnih kritika koje je dobio od obožavatelja, a mnogi su mu poručili i da će zbog toga prestati slušati njegovu glazbu.

Hauser nakon prekida veze s Jelenom Rozgom skriva svoj ljubavni život, no često na Instagramu dijeli fotografije na kojima pozira s lijepim ženama.

Nedavno je potaknuo glasine i da je u ozbiljnoj vezi s Ukrajinkom Marijom, koju je doveo u svoj istarski dom, u blizini Pule, a pohvalio se i da ju je upoznao s roditeljima, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Prije su ga povezivali i s poznatom pijanisticom Lolom Astanovom, no ona je u razgovoru za IN magazin otkrila kako se radilo samo o glazbenoj suradnji i da među njima nije bilo ništa više od toga, kao što su neki mediji prenijeli.